July 27, 2018

EVENIMENTE PUBLICE

Cum oare să promovăm mai bine SPORTUL PENTRU TOȚI, în paralel cu stimularea vilegiaturiștilor de a descoperi cu alți ochi potențialul turistic al stațiunii noastre, cât și a întregii zone superioare a Văii Prahovei decât prin organizarea unor EVENIMENTE PUBLICE care să urmeze valențele SĂNĂTĂȚII PRIN MIȘCARE.

“Zecile de hoinăreli și drumeții de documentare pe meleaguri s-au concretizat și dezvoltat în evenimente publice cu datoria de a împărtăși ceea ce am conștientizat cu ajutorul experiențelor proprii și a aduce la îndemâna tuturor bucuria de a socializa în aer liber. Am considerat că Natura dimprejur necesită doar bun simț, voință și disciplină pentru a fi descoperită. 

Sănătatea, amuzamentul și recreerea, starea de bine, dezvoltarea personală, dezvoltarea culturii fizice, starea fizică a familiei, folosirea timpului liber și integrarea socială au reprezentat cele urmărite de noi a fi îndeplinite prin organizarea unor astfel de evenimente. Așa am început cu drumețiile sistematice organizate, atât pe meleaguri și împrejurimi, cât și pe munte, contribuind la dezvoltarea gustului pentru MIȘCAREA ÎN AER LIBER.”

Sergio Peștișanu

SPORTUL PENTRU TOȚI ESTE O ACTIVITATE SOCIALĂ DE INTERES NAȚIONAL, BAZATĂ PE LIBERA ALEGERE DE PRACTICARE A ACTIVITĂȚILOR FIZICE SPORTIVE, DE CĂTRE ORICE PERSOANĂ, ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE, CAPACITĂȚILE ȘI PREFERINȚELE FIECĂRUIA, ÎN CADRU ORGANIZAT SAU ÎN MOD INDEPENDENT, ÎNTR-UN MEDIU CURAT ȘI SIGUR, AVÂND CA REZULTAT FINAL SĂNĂTATEA ȘI STAREA DE BINE, INDIVIDUALĂ ȘI SOCIALĂ.