November 3, 2016

Breaza Ecologică

Prin acțiunile de ecologizare în NATURĂ ne dorim să punem valoare pe bun simţ, să conştientizăm riscurile și efectele dezastruoase ale poluării solului, apei şi aerului din zona în care locuim, iar prin grija pe care o acordăm mediului înconjurător să ajutăm la refacerea echilibrului Planetei.

 „PROBLEMELE ECOLOGICE PE CARE TOT NOI OAMENII ŞI DEZVOLTAREA ACCELERATĂ A OMENIRII, ÎNCEPÂND CU REVOLUŢIA INDUSTRIALĂ LE-AM CREAT, NU SE POT REZOLVA AUTOMAT. FACTORUL DECISIV ÎL REPREZINTĂ VOINŢA NOASTRĂ, A FIECĂRUIA ÎN PARTE, DE A REZOLVA PROBLEMELE EXISTENTE.”

Nicolae Georgescu – Roegen (părintele teoriei bioeconomice)

 Toate activităţiile noastre întreprinse sunt VOLUNTARE, de bună voie şi în mod conştient, fără constrângeri, care exprimă voinţă proprie. Dacă împreună putem să ajutăm comunitatea, cât si autoritățile, o vom face în mod dezinteresat de câştiguri financiare, şi fără nici un câştig pentru sine, în afară de satisfacţia de a contribui la îngrijirea şi păstrarea curată a mediului înconjurator.

– –

Astfel, într-o scurtă prezentare, vă aducem în prim plan în colaj al GUNOAIELOR câteva <<doar câteva>> zone – adevărate cascade şi gropi pline cu deşeuri din staţiunea noastră Breaza:

http://ecotrekker.org/cleaningbreaza/cascadele-de-gunoi-din-breaza/

 Acestea sunt doar câteva imagini care ne caracterizează ca ființe umane! Exemplele continuă lanț în paginile și albumele detaliate de pe site-ul nostru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *