November 3, 2016

CLEANING BREAZA

De când am pornit la drum identificarea zonelor afectate de deșeuri, acțiunile de ecologizare, postările/dezbaterile pentru a găsi soluții de rezolvare, demersurile administrative etc. au definit activitatea Cleaning Breaza.

Țelul Cleaning Breaza este de a aduce o conştientizare generală localnicilor din orașul Breaza de a avea grijă de NATURĂ şi de a păstra stațiunea curată.

“Prin acțiunile de ecologizare în NATURĂ ne dorim să punem accent pe bun simţ, să conştientizăm riscurile și efectele dezastruoase ale poluării solului, apei şi aerului din zona în care locuim, iar prin grija pe care o acordăm mediului înconjurător să ajutăm la refacerea echilibrului Planetei.

Toate activităţiile noastre întreprinse VOLUNTARE, de bună voie şi în mod conştient, fără constrângeri, exprimă voinţa noastră proprie. Dacă împreună putem să ajutăm comunitatea, cât si autoritățile, o vom face în mod dezinteresat de câştiguri financiare, şi fără niciun câştig pentru sine, în afară de satisfacţia de a contribui la îngrijirea şi păstrarea curată a mediului înconjurator.”

Sergio Peștișanu

„PROBLEMELE ECOLOGICE PE CARE TOT NOI OAMENII ŞI DEZVOLTAREA ACCELERATĂ A OMENIRII, ÎNCEPÂND CU REVOLUŢIA INDUSTRIALĂ LE-AM CREAT, NU SE POT REZOLVA AUTOMAT. FACTORUL DECISIV ÎL REPREZINTĂ VOINŢA NOASTRĂ, A FIECĂRUIA ÎN PARTE, DE A REZOLVA PROBLEMELE EXISTENTE.”

Nicolae Georgescu – Roegen (părintele teoriei bioeconomice)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *